Foredrag

Foredrag

Mine emneområder ligger inden for det at være menneske - individuelt eller i fællesskab.

 

Emnet kan handle om:

  • Sårbare børn og unge,
  • Følelser, Identitet, Selvbillede, Seksualitet,
  • Familieliv, Parforholdet, 
  • Kommunikation, Konflikter,
  • Psykiske problemer, Kriser, Mønsterbrydning,
  • Relationer, Fællesskabet mv.

 

Teaser til emner:


De sårbare unge!

Vi kan møde mange unge, som har det svært og er sårbare. Samtidigt kan vi mærke magtesløsheden melde sig, når vi ikke ved, hvad vi kan gøre for at hjælpe disse unge. De unge reagerer på mange forskellige måder - eksempelvis ved at skære i sig selv, udvikle spiseforstyrrelser, forskellige angst-tilstande, depression, isolerer sig fra fællesskabet osv. Alle disse reaktioner er et udtryk for, at der er noget indeni som gør ondt, og som de har brug for hjælp til at håndtere.   

Hvordan kan vi hjælpe de sårbare unge, når de isolerer sig og reagerer følelsesmæssigt? Hvilken adfærd ser vi hos de unge, når de har brug for hjælp? Hvad har de sårbare unge egentlig brug for?

-------


Hvordan prioriterer vi vores tid og energi, så et godt parforhold og familieliv bevares?

- Er det overhovedet muligt i et moderne familieliv, hvor tid og enI dagergi ofte er en mangelvare?

Kalenderen er fyldt til bristepunktet med fødselsdage, arbejde, skole-hjem samtaler, legeaftaler, børnenes fritidsaktiviteter mm. - og så skal der lige findes tid til parforholdet. Jeg tror de fleste børnefamilier kan genkende scenariet. Vi vil gerne være den perfekte forældre, partner, kollega, nabo..., men hvad gør vi når der kun er 24 timer i døgnet, og energien for længst er brugt op

------

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis jeg kan bidrage med foredrag eller hvis I har specifikke ønsker til netop jeres fællesskab. 

Vestergade 67 - 8370 Hadsten -  Mobil: 21 66 16 34 - Mail: lindavalbjorn@gmail.com